Γράφτηκε από 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Το περιεχόμενο του προτεινόμενου βιβλίου αποτελεί θεματολογικά το α' μέρος μιας γενικευμένης εισαγωγής στην Σύγχρονη Ηλεκτρονική δίνοντας έμφαση στα γενικά χαρακτηριστικά ανάλυσης των βασικών μορφών λειτουργίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών κυκλωματων, τόσο στο πεδίο του χρόνου, όσο και στο πεδίο των συχνοτήτων.
Υπό το πρίσμα αυτό, στην αρχή παρουσιάζονται βασικές έννοιες Ηλεκτρισμού, στοιχεία ανάλυσης και επεξεργασίας σημάτων, καθώς και στοιχεία από τη θεωρία κυκλωμάτων και συστημάτων, αναδεικνύοντας παραλληλα τη φυσική σημασία του ελέγχου της ροής του ηλεκτρικού ρεύματος σ' αυτά τη δυνατότητα χρήσης ισοδύναμων προτυπων της αντιστοιχων μορφών λειτουργίας.
Στη συνέχεια, εισαγονται οι τελεστικοί ενισχυτές τάσης ως αυτοτελή δομικά στοιχεία τέτοιων κυκλωμάτων και αναλύεται η μορφή και η λειτουργία απλών γραμμικών και μη γραμμικών κυκλωμάτων με χρήση τελεστικών ενισχυτών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συγγραφέας: ΤΟΜΠΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • Θέμα:

    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΦΙΛΤΡΑ

  • Λέξεις-Κλειδιά:

    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ,ΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ

  • URI: http://hdl.handle.net/11419/2037
  • isbn: 978-960-603-174-8
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΑ »

Επικοινωνία

Υπηρεσία υποβολής ερωτήσεωνΜέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 17:00