Γράφτηκε από 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ- ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στην σημερινή εποχή, η οδοντιατρική επιστήμη,στοχεύει όχι μόνο στην απλή αποκατάσταση της διαταραγμένης ακεραιότητας των σκληρών οδοντικών ιστών, αλλά και στην κατεύθυνση μιας όσο το δυνατόν καλύτερης αισθητικής εμφάνισης της στοματοπροσωπικής περιοχής. Κατά συνέπεια, τόσο ο σύγχρονος οδοντίατρος, όσο και ο σύγχρονος οδοντικός τεχνολόγος πρέπει να έχουν άριστες γνώσεις αισθητικής, ώστε να τις εφαρμόσουν στους τομείς εργασίας τους ο καθένας.
Στο σύγγραμμα αυτό επιχειρείται μιά διεξοδική ανάλυση και περιγραφή όλων εκείνων των παραγόντων, των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών του χρώματος, τα οποία επηρεάζουν τόσο την εκτίμηση, όσο και την μέτρησή του. Όλα αυτά αποτελούν απαραίτητες βασικές γνώσεις για τον ασχολούμενο με την αισθητική αποκατάσταση του στόματος και των δοντιών, ώστς να μπορέσει να εκλπηρώσει τον σκοπό του. Στο βιβλίο αυτό έχουν συμπεριληφθεί όλα τα στοιχεία που θεωρήθηκαν αναγκαία για την πληρέστερη κατανόηση του θέματος, ενώ έχουν παραλειφθεί όσα αφορούν θέματα που οι απόψεις των ερευνητών διίστανται. Όλα τα κεφάλαια θα περιέχουν πολλές εικόνες και σχήματα, ώστε να γίνονται ευκολα κατανοητά όλα τα περιγραφόμενα στοιχεία.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συγγραφέας: ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
  • Θέμα:

    ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ / ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ / ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΤΙΩΝ / ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  • Λέξεις-Κλειδιά:

    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,ΧΡΩΜΑ,ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ,ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

  • URI: http://hdl.handle.net/11419/980
  • isbn: 978-960-603-298-1

Επικοινωνία

Υπηρεσία υποβολής ερωτήσεωνΜέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 17:00