Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε πως στις 15 Νοεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, η Υποβολή Προτάσεων στο πλαίσιο του 1ου Ορόσημου Υποβολής Προτάσεων συγγραφής ακαδημαϊκών συγγραμμάτων για το Έργο ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ .

Συγκεκριμένα, εντός των ορίων της 1ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων συγγραφής στις έξι (6) Θεματικές Περιοχές του Έργου, έχουν υποβληθεί συνολικά τετρακόσιες πενήντα πέντε (455) Προτάσεις, με την εξής κατανομή:

Ι1 – Μαθηματικά και Πληροφορική: εβδομήντα μία (71)
ΙΙ1 – Φυσικές Επιστήμες και Γεωπονικές Επιστήμες: πενήντα εννιά (59)
ΙΙΙ1 – Επιστήμες Μηχανικών και Τεχνολογία: εξήντα τέσσερις (64)
ΙV1 – Ιατρική και Επιστήμες Υγείας, Επιστήμες Ζωής, Βιολογικές Επιστήμες: πενήντα (50
V1 – Δίκαιο και Κοινωνικές Επιστήμες: ογδόντα μία (81)
VI1 – Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες: εκατόν τριάντα (130)

Τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης των παραπάνω Προτάσεων προς χρηματοδότηση αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του νέου έτους
(15-25/01/2021)
, δηλ. πριν από το 2ο Ορόσημο Υποβολής Προτάσεων (31/01/2021).

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και προσβλέπουμε σε εξίσου δυναμική συμμετοχή σας στο πλαίσιο του 2ου Ορόσημου Υποβολής Προτάσεων.

ΥΓ. Με την ευκαιρία, και ενόψει της προετοιμασίας των υποψηφίων για το δεύτερο στάδιο Υποβολής (και Αξιολόγησης) Προτάσεων στην 1η Πρόσκληση συγγραφής βιβλίων, υπενθυμίζεται ότι είναι διαθέσιμος ο Έντυπος Κατάλογος Ηλεκτρονικών Συγγραμμάτων της Δράσης ΚΑΛΛΙΠΟΣ (https://www.kallipos.gr/images/dimosiotita/Catalogue_Kallipos.pdf), με πληροφορίες όσον αφορά τα ήδη δημοσιευμένα -στο ομώνυμο Αποθετήριο- συγγράμματα, για ενδεχόμενη χρήση/αξιοποίησή του από κάθε ενδιαφερόμενο.